Elektro Schoonaert: zo speelt u op safe

Voor uw veiligheid

U bent van plan om de elektriciteitsvoorzieningen in uw huis te vernieuwen? En u bent zelf de klusjesman van dienst? Mooi … maar niet zonder risico’s. Zulke gevaarlijke werken vereisen kennis en vakmanschap. En ook al voltooide u ze zonder kleerscheuren: bent u er wel zeker van dat na een week nog alles veilig is? Als u een beroep doet op Elektro Schoonaert, dan pas bent u gerust. Met 21 jaar ervaring weten we exact wat we moeten doen.

Installatie én herstellingen

Wij leggen elektriciteit bij nieuwbouw én renovaties. Zowel in woningen als appartementen. Daarnaast snellen wij u ook te hulp bij defecten. Laat uw vaatwasmachine het afweten of komen uw kleren nat uit de droogkast? Wij staan in geen tijd bij u. En herstellen uw toestellen in een handomdraai.

Schoonaert
Schoonaert
1/4

Verfijnde domotica

Met de tijd gaat ook de technologie vooruit. En wij dus ook. Meer en meer specialiseren we ons in domotica. Waarom? Om uw leven gemakkelijker te maken. Wilt u met een vingerknip de lichten in uw huis aansteken? Regelt u de verwarming voortaan liever via temperatuursensoren? U vraagt het, wij laten het gebeuren.

Overtuigd van ons vakmanschap? Bel ons dan snel.