Elektro Schoonaert: specialist in domotica

We maken het u gemakkelijk

Domotica – het is een woord dat de laatste jaren vaak in de mond genomen wordt. En meer en meer mensen gebruiken het ook echt. U hebt ook plannen om domotica te installeren bij u thuis? Groot gelijk. Want het maakt uw leven een stuk aangenamer. En daarbij wil Elektro Schoonaert u graag helpen.

Specialist in domotica

Met de tijd gaat de technologie vooruit. En wij dus ook. Want Elektro Schoonaert heeft zich gespecialiseerd in domotica. Waarom? Om uw leven gemakkelijker te maken. Wilt u met een vingerknip de lichten in uw huis aansteken? Regelt u de verwarming voortaan liever via temperatuursensoren? U vraagt het, wij laten het gebeuren.

Installatie én herstellingen

Maar we doen meer dan alleen maar domotica. Want: geen domotica zonder elektriciteit. Al 21 jaar lang leggen wij elektriciteitskabels. U bent aan het bouwen of renoveren? Wij plaatsen uw elektriciteitsvoorzieningen op een correcte en veilige manier. Daarnaast snellen wij u ook te hulp bij defecten. Laat uw vaatwasmachine het afweten of komen uw kleren nat uit de droogkast? Wij staan in geen tijd bij u. En herstellen uw toestellen in een handomdraai.

Overtuigd van ons vakmanschap? Bel ons dan snel.